Segurament, mentre fèieu el buidatge de dades ja vau anar extraient conclusions del projecte. Ara es tracta de plasmar-les per escrit i visualment per poder-les compartir i debatre amb les vostres companyes i companys.

Com heu vist, l’economia es construeix a base d’accions i decisions quotidianes. El segon repte d’aquesta sessió és pensar en petites accions per fer-la més justa, solidària, equitativa i eficient. Poseu en marxa els aprenentatges que heu adquirit durant la recerca i activeu tota la vostra creativitat!

Activitat 1

Aquí sota trobareu la graella per transformar les conclusions en accions. Us ajudarà a redactar les conclusions de la recerca i crear una proposta creativa. Seguiu la dinàmica descrita per poder prioritzar una idea d’acció com a grup. És tan bona que us animaríeu a fer-la realitat?

Activitat 2

Per tal que una idea es pugui dur a terme, ha d’estar ben planificada i comunicada. Dividiu l’equip en dues comissions. Un grup s’encarregarà de planificar la vostra acció transformadora amb la fitxa de planificació d’accions i l’altre grup s’encarregarà d’estructurar la presentació que fareu davant tota l’aula. Ajudeu-vos de la plantilla per a la presentació que teniu a continuació.

SEGUEIX-NOS

      

REVOLTA ÉS UN PROJECTE FET PER

Eduxarxa

AMB EL FINANÇAMENT DE

AMB EL SUPORT DE

logo Revolta

© REVOLTA 2019 | TOTS ELS DRETS RESERVATS | POLÍTICA DE PRIVACITAT | AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE COOKIES