Les recerques científiques tenen com a finalitat crear coneixement que sigui verificable amb dades numèriques i/o informació qualitativa. Els resultats són imprescindibles per concloure una recerca ja que són la descripció i l’anàlisi de les dades que heu obtingut. Per intentar extreure’n tot el suc, us caldrà agrupar-les, ordenar-les, classificar-les i relacionar-les. És probable que en aquesta anàlisi us adoneu que falta alguna dada; cap problema, organitzeu-vos per aconseguir-la!

Activitat 1

Equips de recerca, és l’hora d’organitzar-vos per fer el buidatge de dades. És a dir, per ordenar-les en un mateix lloc i poder-les classificar. Poseu en comú totes les dades que heu obtingut. Són qualitatives o quantitatives? Descarregueu-vos els arxius següents, hi trobareu eines útils per resoldre-ho.

Activitat 2

Ja heu ordenat totes les dades? Doncs ara és el moment d’avaluar el vostre procés de recerca i valorar si cal buscar alguna nova informació per resoldre la pregunta plantejada. Per fer-ho, reviseu i completeu la vostra fitxa de recerca. Quan l’hagueu enllestida, envieu-la a través del formulari. Així podreu compartir el procés de treball amb els altres nois i noies participants de la (Re)volta.

SEGUEIX-NOS

      

REVOLTA ÉS UN PROJECTE FET PER

Eduxarxa

AMB EL FINANÇAMENT DE

AMB EL SUPORT DE

logo Revolta

© REVOLTA 2019 | TOTS ELS DRETS RESERVATS | POLÍTICA DE PRIVACITAT | AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE COOKIES